de relationship challenge

De Relationship Challenge: staying connected

Dit is een lichte, leuke en speelse uitdaging. 21 dagen lang krijg je elke dag een e-mail met een korte oefening en uitleg. De uitdaging is gericht op de intieme relaties in je leven. Dit kunnen vrienden, een geliefde of andere mensen zijn die je dierbaar zijn. Geschikt voor iedereen in elk type relatie, of het nu romantisch of platonisch is 😉 De Relationship Challenge is gratis!!

Elke week heeft zijn eigen thema: opmerken - Oefenen - Creëren

Week 1

Present zijn en kunnen opmerken wat er zich in je afspeelt is het beginpunt van alle verandering. In week 1 ga je ontdekken wat zich al afspeelt in je relaties, zonder oordeel. Op een luchtige manier schijnen we licht op wat er werkt in je relaties en wat er misschien niet gaat zoals je graag zou willen.

Week 2

Om meer intimiteit en verbinding te ervaren zal je oude gewoontes moeten gaan vervangen voor nieuwe gewoontes. In deze week geef ik je verschillende speelse oefeningen om nieuwe gewoontes uit te proberen.

Week 3

Met alle inzichten die je hebt verzameld in week 1 en 2 gaan we ons bezighouden met de volgende vraag. ‘Wat is de volgende stap?’ ‘Wat zou ik graag will creëren in mijn relaties?’ De challenge neemt je stap voor stap mee door een proces om een nieuwe toekomst voor jou en je relaties te creëren.

waarom meedoen?

Na deze uitdaging ben je vrijer om jezelf te uiten. Je hebt je relaties verdiept. Je hebt geleerd om op speelse, nieuwe manieren contact te leggen met mensen. Wat als je met iedereen in je leven nauw verbonden kan zijn? Vrij om jezelf te zijn. Wat maakt dat mogelijk voor jou en je dierbaren? Speel mee en kom er zelf achter.

Meld je hier aan om je eerste e-mail te ontvangen.

LAAT JE VERLEIDEN...

Bekijk hier het aanbod van Turn On The Netherlands.