Wat is OM

OM is een unieke oefening voor je welzijn, vergelijkbaar met yoga of pilates. OM combineert de krachten van mindfulness en seksualiteit. Het is een meditatie van 15 minuten voor twee personen, waarbij de clitoris gestreeld wordt met als enig doel de sensaties in je lichaam te voelen. Meer niet.  

 

De meditatie is simpel, duidelijk en herhaalbaar, volgt 12 stappen en heeft een duidelijke structuur. Hierdoor leer je uit je hoofd te komen, je gevoel te volgen, te luisteren naar je lichaam en in het hier en nu te zijn. De effecten die mensen ervaren zijn spectaculair. Lees hier verhalen en ervaringen van mensen en wat OM voor hen betekend heeft. 

 

Enkele voordelen van Orgasmic Meditation: 

- Je voelt je meer verbonden 

- Je bent emotioneel weerbaarder 

- Je verbetert je relaties 

- Je voelt je vitaler en energieker 

 

Binnen de visie van OM maken we onderscheid tussen orgasme en climax. Climax ervaren we als we klaarkomen. Bij Orgasmic Meditation gaat het erom in een flow te komen, de zogenaamde ‘Orgasm State’, waarin je al je lichaamssensaties kan ervaren, vrij van oordeel. 

 

Waarom Orgasmic Meditation?

 

Omdat seksualiteit een onderdeel van ons leven is. Wanneer jij je gelukkig en zeker voelt in het gebied van intimiteit en relaties, versterkt dat je zelfvertrouwen en de manier waarop je contact maakt met anderen. 

 

TedTalk Nicole Daedone over Orgasmic Meditation