Marga Berlinski

 

Ik werk met vrouwen en mannen die verlangen naar meer verbinding, intimiteit en plezier in relatie tot zichzelf, anderen en hun seksualiteit. Dit gaat over eigenwaarde, de relatie ten aanzien van je lichaam en zelfvertrouwen. Vertrouwen dat jij precies weet wat jij nodig hebt en daar voor kan zorgen.  

 

 Ik coach vanuit een plek van ervaring, herkenning en compassie. Ik breng helderheid, speelsheid en bijval in elk gesprek. Je onderzoekt, ontdekt en doorbreekt patronen die je in de weg staan. Je verbind je met jouw verlangens en richting die jij wilt nemen in je leven.

 

Sinds 2010 ben ik trainer en coach op het gebied van improvisatie theater en persoonlijke ontwikkeling. Ik gebruik verschillende werkwijzen in combinatie met de Orgasmic Meditation filosofie en oefeningen. Nadat ik de kracht van OM heb ervaren ben ik vastbesloten dit beschikbaar te maken in Nederland. In maart 2016 heb ik het Coaching Programma afgerond en ben ik de eerste Nederlands gecertificeerd Orgasmic Meditation life coach.