Onze Methode

Desire coaching

 

Hoe leer je Orgasmic Meditation en breng je alles wat je uit deze simpele oefening haalt naar je dagelijkse leven? Hoe gebruik je jouw 'Orgasm' als een bron van energie? Hoe vertaal je dat naar je passies? Hoe geef jij dat op jouw eigen manier vorm?

 

Onetaste Coaches zijn door een intensieve training heen gegaan. Het Coachings Programma is een duik van 7-maanden in de methode, filosofie en praktische toepassingen van Orgasmic Meditation.

OM Training

Wil je gaan OMen en wil je individuele begeleiding? Of ben je met oefenen begonnen en wil je de volgende stap zetten? 

 

Dan is OM-training er voor jou. Het ziet er in het begin makkelijk uit. Wij noemen het eenvoudig, niet makkelijk. Als je begint met je OM-training gaat alles over techniek en de hoeveelheid tijd die je steekt in je training.

 

Privé OM-trainers geven je de begeleidende kennis waarnaar je op zoek bent. Net zoals een trainer in de sportschool je een beter resultaat geeft, geven OM-trainers directe begeleiding en feedback om er zeker van te zijn dat je OM-training goed is afgestemd. Je krijgt belangrijke aanwijzingen over ergonomie, hoe de ‘spot’ te vinden en hoe de sensatie te maximaliseren. Ook krijg je op maat gemaakte oefeningen om je techniek te verbeteren en het beste uit je OM te halen.

 

OM-trainers werken per sessie – neem er zoveel als je nodig denkt te hebben. De meeste mensen voelen de effecten al na één sessie, omdat het OMen veel aandachtiger gebeurt en meer sensatie geeft. Door een privé OM-trainer te nemen ben je ervan verzekerd dat de training meer gefocust en afgestemd verloopt en je naar een optimale groei leidt. 

 

Coaching

Als je overweegt te beginnen met OM, of daarin verder wilt gaan, dan kunnen er dingen gaan veranderen in je leven. Je ontdekt dingen die je eerst niet kon zien.

 

Een OneTaste-trainer is jouw gids door het land van OM, seks, relaties en meer. De trainer helpt je in te zien wat je wilt en van daaruit te groeien. Je gebruikt OM om als een structuur naar verdere groei en ontwikkeling. In en rond de oefening van OM, leiden we mannen op tot strokers (mindful men) en vrouwen om te leven vanuit hun verlangen (TurnedOn women). Door één-op-één te werken met een gecertificeerde OneTaste-coach, ondervind je dat allerlei aspecten van je leven beginnen te verschuiven.

 

Elk coachingsprogramma wordt op maat gemaakt. Wij bieden coaching aan in series van 3, 6 of 12 sessies – allemaal ingericht naar jouw specifieke wensen en behoeften. Begin met een verkennend gesprek, waarin onze gecertificeerde trainer je leert kennen en ontdekt wat voor jou het beste is. Samen stellen jullie een programma samen, speciaal afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

 


Naast individuele coaching organiseren we ook dagtrainingen. Kijk bij onze 'Intro to OM'