Coaching en Training

 

Als coach werk ik samen met jou aan vragen rondom je relaties, intimiteit, seksualiteit en zelfvertrouwen. We kijken naar jouw persoonlijke doelen en de verlangens die jij hebt.

 

Gedurende het coachingtraject word je geprikkeld, uitgedaagd en geholpen om patronen te doorbreken. Je staat stil bij de vraag: wie ben ik, wat wil ik en hoe komen mijn doelen binnen bereik. Ik reik je oefeningen en handvatten aan om door verschillende processen heen te gaan, zodat je loskomt van oude gewoontes en plaats kan maken voor nieuwe dingen in je leven.

 

Coaching is maatwerk. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn en wat het beste bij jou past.

 

 

Orgasmic Meditation training

 

Wil je gaan OMen en wil je individuele begeleiding? Of ben je met oefenen begonnen en wil je de volgende stap zetten? In OM-training leer je alles wat je nodig hebt om te kunnen starten: de basis van de filosofie, de kernprincpes en de 12 stappen van de meditatie.

 

Voor mensen die al zijn begonnen geef ik verdiepende trainingen. Zodat je meer kan gaan voelen en je meditatie op jouw persoonlijke groei is afgestemd.  Je krijgt belangrijke aanwijzingen over ergonomie en op maat gemaakte oefeningen om je techniek te verbeteren en het meeste uit je OM te halen.

 

Belangrijk om te weten. We doen praktische oefeningen, waarbij je alles leert wat je nodig hebt om te kunnen OMen. Alle kleding blijft aan tijdens de training. De eigenlijke meditatie doe je in de privacy van je eigen thuis.

 

Ben je single en vraag je je af of je dan wel de training kan volgen? Dat kan zeker. Neem contact op voor meer informatie.

 

Orgasmic Meditation life Coaches zijn door een intensieve training heengegaan. Het Coaching Programma is een duik van 7-maanden in de methode, filosofie en praktische toepassingen van Orgasmic Meditation.

 

 

Online Master Class Pleasure Nourishment and Desire voor Vrouwen
 
Een Master class-serie van 6 trainingen. Jouw TurnOn is goud waard. Wil je weten hoe krachtig jij kan zijn als je leeft vanuit verlangen? Met Pleasure, Nourishment en Desire duiken we diep in je relatie tot seks, intimiteit en leer je hoe je kan leven vanuit jouw TurnOn. Klik op de link in de agenda voor een uitgebreide omschrijving.

Voor prijzen van pakketten en trainingen, kijk in het overzicht.