Agenda

I OM meeting - online

Tijdens I OM meetings delen we onze verhalen, ervaringen, uitdagingen en successen in relatie tot OM.

 

We volgen een vast format waarbij we onder andere toelichten wat we bedoelen met Orgasm, disconnectie en hoe we Orgasm gebruiken om te helen. De gespreksleider introduceert het onderwerp en iedereen die dat wil krijgt de gelegenheid om 2 minuten te delen over zijn of haar ervaringen met betrekking tot het thema.

 

Een I OM meeting is toegankelijk voor mensen die Orgasmic Meditation (OM) beoefenen en iedereen die nieuwsgierig is en meer wilt horen.

 

De online link naar de meeting zetten we bij het evenement in de agenda.

Spreektaal: Engels


Café Meeting

Een café meeting is geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat Orgasmic Meditation is.

In een informele setting kletsen we over intimiteit, seksualiteit en orgasme (niet climax, maar orgasme, wat we verder toelichten tijdens de meeting). Je kan je vragen stellen en tijdens een kopje koffie en een appeltaartje hebben we een levendige discussie over onderwerpen waar we het meestal niet over hebben.

 

Het evenement is kosteloos. Je betaald alleen voor je eigen drankjes en/of taartjes. 


TurnOn

Tijdens een TurnOn spelen we 3 communicatie spelletjes. Je krijgt de gelegenheid om te ervaren wat het met je doet als mensen hun aandacht op je richten. Wat je ervaart als mensen oprecht nieuwsgierige vragen stellen, en er naar je geluisterd wordt. Wie weet ontdek je wel iets onverwachts!

 

Je mag meespelen op elke manier waarbij jij je comfortabel voelt. Je hoeft nooit antwoord te geven als je dat niet wilt. We maken plezier en het zal je verbazen hoe verbonden je je kan voelen, zelfs al ben je met vreemden, als je bereid bent om echt of open te zijn.

 

Een TurnOn is zo opgezet dat je dezelfde fysieke sensaties van ‘orgasm’ kan voelen zoals je het ook in een OM zou kunnen ervaren (zonder dat je daar voor uit de kleren hoeft te gaan!). Op een speelse manier ben je aan het zoeken naar de grenzen van je comfort zone op een manier die goed voor jou voelt.

 

Aan het einde van de TurnOn vertellen we meer over Orgasmic Meditation. Beantwoorden we vragen en geven we informatie over hoe je de meditatie kan leren.