De eerste keer

Mijn eerste OM-partner (zie blog ‘De eerste keer’) leerde ik via via kennen. Hij was al een practitioner. We hebben elkaar eerst een paar keer gesproken. Leuke vriendelijke man, maar helemaal niet mijn type. Kaal met een bril, stoppelbaardje. Ik val op donkerharige beauty’s en hij paste van geen kant in mijn profiel ‘toekomstige man’. Goed dat ik niet op zoek was naar een echtgenoot. Ik zocht alleen maar een OM-partner. Whaaa. Dus we spraken af. Over een week bij mij thuis.

 

Daar zaten we dan aan de keukentafel. Kopje thee gedronken en alle spullen klaargelegd. Of ik nog steeds wilde OMen, vroeg hij, want ik mocht ook gewoon nu nog zeggen dat ik toch liever niet wilde. Ik overwoog het. Nee, na al die drempels die ik had overwonnen om hier te komen ging ik niet meer terug. Ook al vond ik het reuze spannend.

 

Ik herinner me van mijn eerste OM dat er die 15 minuten van alles door me heen ging.

‘Voel ik wel het juiste?’

‘Ja, ik voel iets. Of toch niet?’

‘Hij is wel heel erg kaal’.

‘Ik wil dat hij een stukje naar rechts gaat met zijn vinger, maar kan ik dat wel zeggen?’

‘Onee, het moment is voorbij!’

‘Zou ik met hem willen trouwen?’

‘Verveelt hij zich niet?’

‘Moet ik geluid maken?’

‘ik voel iets!’

‘Ben ik wel aantrekkelijk genoeg?’

Maal, maal, maal.

Er was één moment. Een heel duidelijk moment dat ik een warmte voelde gaan tussen zijn duim en wijsvinger en mijn clitoris. Ik schat dat het drie seconden duurde. En dat was het. De tijd was om. We sloten de OM af en ruimden de spullen op.

 

Nou, die OM was niet spectaculair. Maar wat erna gebeurde was ongelooflijk. We waren aan het napraten, ik zat aan de tafel en opeens leek het of er een warme deken over me heen viel. Mijn lichaam ontspande zich en ik had het gevoel alsof er iets aanging in mijn lijf. Ik werd ontzettend opgewonden, iets wat ik nog nooit gevoeld had. En ik dacht Oooh, dus dit is wat ze bedoelen met turned on zijn. Opeens leek hij een stuk minder kaal. We gaven elkaar een knuffel en hij ging er vandoor, zoals afgesproken. En ik zat na op de bank. En ik zat. En mijn hoofd was leeg. Ik heb twintig minuten zo gezeten. Het was stil in mij. Heerlijk stil.

 

 

Marga

Reactie schrijven

Commentaren: 0